Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Εντός, εκτός και επί τα αυτά.




Έγραφα στην προηγούμενη ανάρτηση μου για πολιτικάντηδες, ιδεοληπτικούς και σεχταριστές που συνθέτουν το δημοτικό μας συμβούλιο και τους παρεμβαίνοντες κατά την διάρκεια των συνεδριάσεων του.
Να διευκρινίσω ότι δεν ισομοιράζονται οι τρεις παθογένειες, τουλάχιστον στους παρόντες του τελευταίου δημοτικού συμβουλίου που πήρε την «ιστορική απόφαση» της μετονομασίας της οδού Παναγή Τσαλδάρη σε Παύλου Φύσσα.
Σύμφωνα με την ανάρτηση του neakeratsiniou. blogspot.gr, τίποτα νόμιμο και τυπικό δεν εφαρμόστηκε κατά την διαδικασία, η μετονομασία είναι άκυρη, επομένως οι πολιτικάντηδες αποτελούν την συντριπτική πλειοψηφία. Κάποιοι απ αυτούς παριστάνουν τους ιδεοληπτικούς ή τους σεχταριστές για να «διαφοροποιούνται» στα αυτιά του κόσμου. Το αποτέλεσμα είναι ίδιο.
Αποτελεί μια ελάχιστη υποχρέωση του κάθε δημοτικού σύμβουλου ή υποψήφιου σωτήρα της πόλης να γνωρίζει τον κανονισμό λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου στο οποίο μετέχει ή θέλει να ελέγξει. Η άγνοια εδώ δηλώνει αδιαφορία ή συγκαλυμμένο λαϊκισμό. 


Ένα και μόνο ερώτημα υπάρχει. 

 Υπήρξε κάποιος σύμβουλος που στην διάρκεια της ψηφοφορίας ή αμέσως πριν ή αμέσως μετά απ αυτήν είπε, φώναξε, δήλωσε, ότι η ψηφοφορία είναι για τα μπάζα; Αν υπήρξε, αυτός γλυτώνει «από τα μπάζα»
 Οι υπόλοιποι που ψήφισαν με "βαρύ αίσθημα ευθύνης" -και συντριβής θα έλεγα για τα γεγονότα-  το 13-4-1 στις τρεις προτάσεις που τέθηκαν σε ψηφοφορία, και που γνώριζαν ότι απλώς κάνουν πλάκα για να περνά η ώρα κάνοντας και μια επίδειξη του σοβαρού βάθους σκέψης που διαθέτουν, είναι όλοι μαζί για αλλού.
Το πρόβλημα του φασισμού είναι πολύ σοβαρό για να το εμπιστευτούμε στο δημοτικό μας συμβούλιο, έστω και στο τελετουργικό επίπεδο της απόδοσης τιμής στον δολοφονημένο νέο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου