Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

ΔΗΚΕΠΑ, επισήμως τέλος. Αναμονή για την νεκροψία.

Επισήμως, έπεσε η αυλαία στην ζωή της ΔΗΚΕΠΑ. Η απόφαση δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της Κυβέρνησης, εργαζόμενοι και δράσεις πέρασαν οριστικά στον δήμο.
Η αποτυχία διαχείρισης της ΔΗΚΕΠΑ ξεκίνησε με την ίδρυση της, χρειάστηκαν όμως να περάσουν παραπάνω από δυο χρόνια από τότε που για πρώτη φορά ακούστηκε η λύση της διάλυσης της και περίπου 6 μήνες από τότε που για πρώτη φορά όλοι οι εργαζόμενοι συνήνεσαν, για να επιτευχθεί.
Στα δυο χρόνια συνεχούς επανάληψης της πρότασης λύσης της επιχείρησης, αργά και βασανιστικά πείθονταν πρώτα οι δημοτικοί σύμβουλοι και τελευταίοι οι εργαζόμενοι.
Τέλος καλό, όλα καλά.
Η «Αναγέννηση Τώρα», υπενθυμίζει με ανάρτηση της τις προσπάθειες που κατέβαλε ο Ζαχαρίας Ζούπης μέσα σε αυτό το διάστημα. Όχι τόσο για να ευλογήσει τα γένια του, αλλά γιατί όπως συμβαίνει πάντα σε περιπτώσεις «καλού τέλους» εμφανίζονται τα παπαγαλάκια των «επί τόπου» διακηρύσσοντας δεξιά κι αριστερά που πρέπει να κατευθυνθούν «οι ευχαριστίες» των εργαζομένων. Επειδή υπάρχει μια σταθερή πορεία επι δυο χρόνια προς την κατεύθυνση αυτή, επειδή ήταν αδύνατη παρά τις "άοκνες προσπάθειες" της δημοτικής αρχής οποιαδήποτε άλλη λύση, νομίζω ότι οι εργαζόμενοι δεν χρωστάνε σε κανέναν ευχαριστίες. (Τα παπαγαλάκια χρωστάνε όμως, καλά θα κάνουν να συνεχίσουν).

Με λινκ παραπέμπω στην ατέλειωτη σειρά παρεμβάσεων που έκανε η Αναγέννηση και από κάτω υπενθυμίζω και τις αναρτήσεις τούτου του μπλογκ αναφορικά με το θέμα. 


Από την 'Αλλιώτικη Πόλη"
Από το μπλογκ μου

Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2012

Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2012


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου